Atelier Fersier logo

Cursus Edelsmeden

Regelmatig wordt ik benaderd met de vraag: Geeft u ook les in edelsmeden? Het antwoord is: Jazeker! U kunt lessen edelsmeden volgen bij Atelier Fersier.

Wat u mag verwachten.

  • Een zeer individuele benadering en ondersteuning door een maximale groepsgrootte van 4 personen.
  • Lessen die zowel techniek als vormgeving helpen ontwikkelen, afhankelijk van uw eigen behoeften en ideeen.
  • Gebruik van de aanwezige gereedschappen en kleine hoeveelheden onedel materiaal.

Cursusinformatie

De cursus edelsmeden bestaat uit blokken van telkens 10 lessen, zodat u aan het eind van elk blok kunt beslissen om door te gaan of niet. Bij het begin van elk blok kunnen tevens  nieuwe  cursisten starten.

De cursusblokken van 10 lessen beginnen steeds eind september en eind januari. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

De cursus wordt gegeven op woensdagochtend of avond of donderdagmiddag of avond. Lestijden zijn: avond 19.30 tot 22.00 uur, ochtend van 9.30 tot 12.00 uur of middag 14.30 tot 16.00 uur.

Materiaal en gereedschap

Het is niet noodzakelijk om eigen gereedschap te hebben (mag natuurlijk wel). Het is mogelijk om in de loop van een cursusblok gereedschap aan te schaffen. Een lijst daar voor is op de cursus aanwezig.

Klein verbruiksmateriaal zoals figuurzaagjes, schuurpapier, -latjes, hardsoldeer e.d. dient u zelf aan te schaffen. Deze materialen zijn op de cursus te verkrijgen.

Wat kost het

De cursusprijs per blok bedraagt 195,-  euro te voldoen voor of uiterlijk op de 1e les.

Eind januari en eind september start een nieuw blok van 10 lessen. U kunt zich hiervoor via deze site of telefonisch aanmelden. Geef a.u.b. duidelijk aan welk dagdeel uw voorkeur heeft. Vermeld ook eventueel een tweede mogelijkheid.

Cursusadres:
Atelier Fersier
Toulonselaan 22
3312 ET Dordrecht
tel/fax 078 614 48 08

Gebruik het emailformulier om u in te schrijven. Vult u hier uw adresgegevens in en geeft u aub aan wat uw voorkeursdagdeel is.

© 2004 - svenART productions - Google Analytics