Atelier Fersier logo

Cursus Edelsmeden

U kunt lessen edelsmeden volgen bij Atelier Fersier. De lessen worden gegeven in Ferdi’s atelier aan de Toulonselaan 22 te Dordrecht.

Wat u mag verwachten.

  • Een zeer individuele benadering en ondersteuning door een maximale groepsgrootte van 4 personen. 
  • Lessen die zowel techniek als vormgeving helpen ontwikkelen, afhankelijk van uw eigen behoeften en ideeen.
  • Gebruik van de aanwezige gereedschappen en kleine hoeveelheden onedel materiaal.

Cursusinformatie

De cursus edelsmeden bestaat uit blokken van telkens 10 lessen, zodat u aan het eind van elk blok kunt beslissen om door te gaan of niet. Bij het begin van elk blok kunnen tevens  nieuwe  cursisten starten. 

De cursusblokken van 10 lessen beginnen steeds eind september en begin februari. Het nieuwe blok van 10 lessen start vanaf 4 oktober 2023.

U kjunt kiezen voor lessen op woensdagochtend of avond of donderdagmiddag of avond. Lestijden zijn: avond 19.30 tot 22.00 uur ochtend 9.30 tot 12.00 uur middag 13.30 tot 16.00 uur. 

Materiaal en gereedschap

Het is niet noodzakelijk om eigen gereedschap te hebben (mag natuurlijk wel). Het is mogelijk om in de loop van een cursusblok gereedschap aan te schaffen. Een lijst daar voor is op de cursus aanwezig.

Klein verbruiksmateriaal zoals figuurzaagjes, schuurpapier, -latjes, hardsoldeer e.d. dient u zelf aan te schaffen. Deze materialen zijn op de cursus te verkrijgen.

Wat kost het

De cursusprijs per blok bedraagt 300,-  euro te voldoen voor of uiterlijk op de 1e les.

Begin februari en eind september start steeds een nieuw blok van 10 lessen.

U kunt zich hiervoor aanmelden via email ferdi@atelier-fersier.com of telefonisch 078 6144808 . Vermeld uw naam, telefoonnummer en  geef duidelijk aan welk dagdeel uw voorkeur heeft.Vermeld ook eventueel een tweede mogelijkheid. 

Cursusadres:

Atelier Fersier
Toulonselaan 22
3312 ET Dordrecht
ferdi@atelier-fersier.com

© 2004 - svenART productions - Google Analytics